Fotocredit:

Hva har skjedd siden sist?

Her kommer en oppdatering fra vår førstekandidat til fylkesvalget.

17. desember 2022

Hvorfor skrive oppdatering?

Jeg mener ganske bestemt at politikk ikke skal være for de få, men noe for mange. Hvordan man skal få det til, er det vanskelige spørsmålet. Men jeg tror i alle fall at det er viktig med tilgjengelighet og åpenhet. Derfor vil jeg skrive jevnlige oppdateringer. Først fra valgkampen, og etter hvert forhåpentligvis fra fylkestinget, om jeg er så heldig å bli valgt inn.

Så uansett om du stemmer på MDG, er nysgjerrig, er interessert (eller ikke!) eller bare har lyst til å få med deg litt av det som skjer – hjertelig velkommen!

Vi har valgt ei liste

Herlig gjeng på nominasjonsmøte

20. november hadde Møre og Romsdal MDG nominasjonsmøte. Før et slikt møte er det alltid spenning i luften, og jeg er sikker på at det var flere enn meg som var spente. Men spenning fikk snart følge av glede over å møte så utrolig mye bra folk fra hele fylket.

Vi har nå valgt en strålende liste, og selv er jeg så heldig at jeg får være førstekandidat for MDG i fylket. Med meg på toppen har jeg fått dyktige Gro fra Kristiansund og Bente fra Molde.

Om du vil lese litt mer om oss på topp, kan du det her.

Natur eller kjøpesenter?

Det dukker stadig opp nye forslag om å bygge ned natur, og i det siste er det spesielt 2. kandidat til fylkestinget, Gro Santi Johnsen, som har stått opp mot et slikt forslag.

I Kristiansund vil man nemlig bygge ned Stabeldammen med et nytt kjøpesenter.

Å bygge ned natur og nærnatur med asfalt og betong, er en gammeldags og utdatert politikk. Det slår Gro ettertrykkelig fast i dette debattinnlegget.

Juletid og valgkamptid

Nå er det snart jul og roen begynner etter hvert å senke seg. Også hos oss som driver med politikk er julefreden i ferd med å senke seg. Men rimelig raskt etter nyttår er vi klare til dyst og begynner å planlegge valgkamp.

Vi jobber nå med å stille lister i flest mulig kommuner i Møre og Romsdal. Om du synes det høres interessant ut, kan du melde interesse ved å ta kontakt på moreogromsdal@mdg.no.

Og med det er den aller første oppdateringen kommet til slutten. Jeg ønsker alle sammen en fin jul og et godt nyttår.

Grønn hilsen fra
Jonas Maas Nilsen